Hur vi
jobbar

01
Programering

Hemsidor

Vad ingår i arbetet med din hemsida?

Arbetet med din hemsida är ett heltäckande arbete som effektiviserar dina kunders upplevelser och inkluderar en optimering för att synas för sökmotorer. Arbetet är som intensivast i första fasen och mer långsiktig i andra fasen. 

 

De första två till fyra veckorna görs mest arbete för att sedan i nästa fas kontinuerligt mäta hur mycket trafik hemsidan genererar i relation till månadsvisa SEO optimeringar.

02
Server

Outside
Webhosting

02
Server

Outside
Webhosting

Outside Webhosting.

Letar du efter en pålitlig och kraftfull lösning för att lagra och hantera din webbplats? Då har du kommit rätt. Med Outside Web-hosting serverplatsuthyrningstjänst får ditt företag tillgång till toppmoderna serverresurser, levererade via molnet med processorer från Samsung, för enastående prestanda och tillförlitlighet.

03
Recensioner

Google-Kort

Samla recensioner som aldrig förr.

Ett väsentligt viktigt arbete som annars också är en både undervärderad och utmanande del i företagandet är digitalt publicerade recensioner. Med ett Google-kort skannar din kund in sig direkt till Google-recensioner i direkt anslutning efter ett gott möte med dig. Detta är en kraftfull metod för att klättra på Googles företagslista associerade med din branschs kärnsökord.

04
Mejladress

Professionell företagsmejl

04
Mejladress

Professionell företagsmejl

Image, säkerhet och tillit.

Att ha en professionell företagsmejl, istället för en generisk @hotmail.com-adress, erbjuder en mängd fördelar som kan vara avgörande för framgången för mindre företag och egenföretagare. Det visar att du tar ditt företag på allvar och ger ett intryck av trovärdighet och tillförlitlighet gentemot kunder och samarbetspartners.

05
Online

Digital reklam

05
Online

Digital reklam

Investera smart genom kreativ marknadsföring.

Att kreativt investera i reklam kan vara avgörande för att nå framgång med din marknadsföring. Digitala reklamkampanjer på sociala medier ger dig möjlighet att noggrant mäta och analysera resultatet av dina annonser i realtid. Du kan enkelt spåra klick, visningar, konverteringar och andra nyckelindikatorer för att utvärdera effektiviteten av dina kampanjer och göra justeringar vid behov. 

06
Offline

Tryckt reklam

06
Offline

Tryckt reklam

Investera smart genom kreativ marknadsföring.

Offline reklam ger möjlighet att nå ut till en lokal publik på ett effektivt sätt. Genom att placera annonser i lokala tidningar, radio eller på evenemang kan företag engagera sig direkt med den målgrupp som är mest relevanta för deras produkter eller tjänster. När människor håller i eller ser dessa material skapas en starkare känslomässig koppling till varumärket.

Scroll to Top