1600+

Ökat antal besökare

240+

Aktiva besökare

40+

Betalande kunder

1600+

Ökat antal besökare

240+

Aktiva besökare

40+

Betalande kunder

Portfolio

MVG Taxi

Mer än bara "hemsida"

En bred och smidig integration av dynamik och enkelhet kombinerat med en underhållande blogg som engagerar dina mest lojala kunder.

Google
Optimering

Sprid ditt varumärke kostnadsfritt genom organisk reklam och generera intäkter via banner-annonser. Vill du betala för reklam hjälper vi dig att välja de bästa tiderna att annonsera utifrån tid och pris.

Levande Enkelt

80% av sidbesökare ser endast toppen av hemsidan. Därför är det viktigt att den här delen är så pass tilltalande att besökaren tar ytterligare steg och kontaktar er eller stannar kvar och börjar läsa mer på hemsidan.

MVG Taxi Jönköping

Syns effektivt

Med sökmotorsoptimering av din hemsida kan den synas på första sidan av Googles sökresultat. Tänk på vad kunder inom din bransch söker på Google för att hitta dig. Dessa ord är inte sjävklara. Outside kan presentera denna statistik och optimera er hemsida efter dessa för att synas på Googles sökresultat.

Testa själv, sök på “Taxi Jönköping” och där ser du MVG Taxi på förstasidans olika platser.

MVG Taxi Google Företag Reviews Taxi Jönköping

Skaffa högst betyg

Att vara högst upp på Google är värt mycket pengar. Du har säkert många nöjda kunder, men få går in på Google och skriver en recension om ditt företag. Vi kan ge dig verktygen för att aktivera kunden på ett enkelt sätt och samla 100% äkta recensioner.

MVG Taxi Google Företag Reviews

Pop-ups

Presentera selektivt

Man kan ha allt på en och samma plats och skapa oreda eller spela på teknik och visa det som kunden är intresserad av. Gör upplevelsen av din hemsida bättre med pop-ups.

MVG Taxi Pris
MVG Taxi Pris
Scroll to Top